Zakłady Mięsne Świderscy

W okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w miejscowości Kosów Lacki zlokalizowane są Zakłady Mięsne Świderscy. Ta rodzinna manufaktura działa od 1993 roku. 

 

To tu powstają wyborne, naturalne wyroby wędliniarskie. Najlepszej jakości surowce, tradycyjne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie i pasja do rzemieślniczej pracy sprawiają, że po wędliny od Świderskich aż chce się wracać. Wyroby wędzone są dębiną i olszyną, co nadaje im niepowtarzalnego smaku. Rodzinny zakład mięsny oferuje m.in. balerony, kaszanki, kiełbasy, polędwice, salcesony, szynki i smalec.

 

Na wirtualnym straganie Świderskich znajdziesz również świetnej jakości mięso wieprzowe pochodzące z zaufanych gospodarstw w których zwierzęta karmione są w sposób naturalny. Sięgnij po idealną do pieczenia, smażenia, grillowania i duszenia karkówkę wieprzową. Przygotuj domowe kotlety z wyśmienitego schabu bez kości oraz gulasz ze świeżej łopatki wieprzowej.

 

Wybieraj mięso i wyroby z Zakładów Mięsnych Świderscy, z których przygotujesz pyszne dania dla siebie i swojej rodziny. 

Pomoc 100% gwarancji jakości