O Capra Campinos Ekologiczna Przetwórnia Mleka Koziego

Ekologiczna Przetwórnia Mleka Koziego CAPRA CAMPINOS P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas. Przetwórsto mleka koziego prowadzimy w "Capra-Campinos" od 1996 roku Produkujemy : - mleko kozie pasteryzowane - jogurty z mleka koziego naturalne i owocowe - twarożki z mleka koziego - kulki serowe z mleka koziego z czosnkiem i ziołami w oleju słonecznikowym - sery twarogowe typu "wiejskiego" - sery dojrzewające twarde typu holenderskiego Cały asortyment naszych produktów jest wytwarzany zarówno w wersji konwencjonalnej /zwykłej/ jak i ekologicznej /z certyfikatem eko/. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej http://www.capra-campinos.pl/ ,gdzie znajdą Państwo wyczerpujące informacje na temat naszych produktów, procesu produkcyjnego oraz wiele ciekawych informacji o zdrowej, koziej żywności.

Certyfikat EKO: PL-EKO-01-010612

Zdjęcie dostawcy

Capra Campinos Ekologiczna Przetwórnia Mleka Koziego

05-085 Kampinos, Wiejca 97, Wiejca 97; gmina Kampinos
Zaloguj się aby wysłać wiadomość do dostawcy
Produkt Mleko Kozie Pasteryzowane - zdrowa żywność blisko Ciebie
Produkt Roladka z sera koziego naturalna (EKO) - zdrowa żywność blisko Ciebie
Produkt Serek do smarowania "Jędruś" (EKO) - zdrowa żywność blisko Ciebie
Produkt Ser kozi Capra wędzony - zdrowa żywność blisko Ciebie
Produkt Ser twardy dojrzewający z mleka koziego - zdrowa żywność blisko Ciebie
Produkt Twaróg z mleka koziego - zdrowa żywność blisko Ciebie
Dotacje na innowacje. Inwestujemy w waszą przyszłość. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Pomoc 100% gwarancji jakości