Ekologiczna Przetwórnia Mleka Koziego CAPRA CAMPINOS P.H.U. KLIN Małgorzata Klause-Wojas. Przetwórsto mleka koziego prowadzimy w "Capra-Campinos" od 1996 roku Produkujemy : - mleko kozie pasteryzowane - jogurty z mleka koziego naturalne i owocowe - twarożki z mleka koziego - kulki serowe z mleka koziego z czosnkiem i ziołami w oleju słonecznikowym - sery twarogowe typu "wiejskiego" - sery dojrzewające twarde typu holenderskiego Cały asortyment naszych produktów jest wytwarzany zarówno w wersji konwencjonalnej /zwykłej/ jak i ekologicznej /z certyfikatem eko/. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej http://www.capra-campinos.pl/ ,gdzie znajdą Państwo wyczerpujące informacje na temat naszych produktów, procesu produkcyjnego oraz wiele ciekawych informacji o zdrowej, koziej żywności.
Certyfikat EKO: PL-EKO-01-010612
O Capra Campinos Ekologiczna Przetwórnia Mleka Koziego
