Krem czekoladowy sporządzony z belgijskiej czekolady, bez dodatku cukru i tłuszczu palmowego. Wyłącznie z naturalnych składników. Doskonała alternatywa dla popularnych kremów czekoladowych ze sklepowych półek, które zawierają duże ilości cukru, tłuszczu palmowego, sztucznych aromatów, emulgatorów i stabilizatorów. Doskonały do kanapek, naleśników, omletów, deserów. Właściwości czekolady: zawiera ponda 600 substancji, które pozytywnie działają na zdrowie. Zawiera dużo magnezu i żelaza, wspomaga przewodnictwo komórek nerwowych. Wspomaga produkcje czerwonych krwinek i rozprowadzanie tlenu w organizmie. Powoduje wydzielanie się dużej ilości endorfin które sprawiają że jesteśmy szczęśliwsi. Hamują proces utleniania tzw. złego cholesterolu, zwiększają odporność na infekcje. Produkt pasteryzowany. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.