Ekologiczny wywar kolagenowy gotowany przez 48 godzin z mięsa i kości wołowych grass-fed oraz ekologicznego drobiu z wolnego wybiegu. Wszystkie składniki pochodzą bezpośrednio od rolnika, z ekologicznych gospodarstw w Beskidzie Niskim.
Byki karmione wyłącznie trawą, drób karmiony certyfikowanymi ekologicznie paszami własnej produkcji.
Gęsty, naturalnie galaretowaty, bez żadnych dodatków ani konserwantów. Źródło kolagenu, minerałów i głębokiego smaku. Idealny jako zdrowy napój, baza do zup lub wsparcie codziennej diety.
Ekologiczny wywar kolagenowy gotowany przez 48 godzin z mięsa i kości wołowych grass-fed oraz ekologicznego drobiu z wolnego wybiegu. Wszystkie składniki pochodzą bezpośrednio od rolnika, z ekologicznych gospodarstw w Beskidzie Niskim.
Byki karmione wyłącznie trawą, drób karmiony certyfikowanymi ekologicznie paszami własnej produkcji.
Gęsty, naturalnie galaretowaty, bez żadnych dodatków ani konserwantów. Źródło kolagenu, minerałów i głębokiego smaku. Idealny jako zdrowy napój, baza do zup lub wsparcie codziennej diety.
Wartość odżywcza na 100 ml:
Wartość energetyczna: 38 kcal,
Tłuszcz: 1,2 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g,
Węglowodany: 0,8 g,
w tym cukry: 0,7 g,
Białko: 6,2 g,
Sól: 0,37 g.
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.