Ser twarogowy półtłusty, Spółdzielnia Mleczarska Mleczw, , 300 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Twaróg jest produktem naturalnym, wyprodukowanym z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek czystych kultur mleczarskich.
Mleczwart to mała regionalna firma leżąca na zielonych terenach województwa łódzkiego.
Wysoka jakość surowca i tradycyjna metoda wytwarzana produktu sprawiają, że wyroby Mleczarni mają wyjątkowy i niepowtarzalny smak.
Dzięki wspólnej dystrybucji wraz z Serabio możemy rozszerzać zasięg zadowolonych klientów.
Z wyrazami szacunku,
Daniel Kraska.
Twaróg jest produktem naturalnym, wyprodukowanym z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek czystych kultur mleczarskich.
Mleczwart to mała regionalna firma leżąca na zielonych terenach województwa łódzkiego.
Wysoka jakość surowca i tradycyjna metoda wytwarzana produktu sprawiają, że wyroby Mleczarni mają wyjątkowy i niepowtarzalny smak.
Dzięki wspólnej dystrybucji wraz z Serabio możemy rozszerzać zasięg zadowolonych klientów.
Z wyrazami szacunku,
Daniel Kraska.