Ser solankowy papryka ostra, Zdrowe gotowe, , 200 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Delikatny smak krowiego serka serwatkowego podkręcony solanką i wyraźnym aromatem dymu wędzarnicznego. Jaki jest ser Łukasza? Delikatny i aksamitny, lekko słony. Doskonały do świeżego chleba oraz jako dodatek do sałatek – na ciepło i na zimno! Idealnie komponuje się z pieczonym lub karmelizowanym burakiem a także ze świeżym, soczystym pomidorem malinowym. Ser wędzimy dymem bukowo olchowym i obtaczamy w wysokiej jakości przyprawach. Konsystencję sera można określić jako taką pomiędzy klasycznym wędzonym serem a miękką fetą. Dzięki temu ser zarówno wygodnie się kroi, jak i daje się odrobinę wsmarować w pieczywo. Produkt nie zawiera mąki, glutaminianu sodu, soli peklowej, dodanego cukru, konserwantów.
Delikatny smak krowiego serka serwatkowego podkręcony solanką i wyraźnym aromatem dymu wędzarnicznego. Jaki jest ser Łukasza? Delikatny i aksamitny, lekko słony. Doskonały do świeżego chleba oraz jako dodatek do sałatek – na ciepło i na zimno! Idealnie komponuje się z pieczonym lub karmelizowanym burakiem a także ze świeżym, soczystym pomidorem malinowym. Ser wędzimy dymem bukowo olchowym i obtaczamy w wysokiej jakości przyprawach. Konsystencję sera można określić jako taką pomiędzy klasycznym wędzonym serem a miękką fetą. Dzięki temu ser zarówno wygodnie się kroi, jak i daje się odrobinę wsmarować w pieczywo. Produkt nie zawiera mąki, glutaminianu sodu, soli peklowej, dodanego cukru, konserwantów.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna 991 kJ/ 239 kcal,
Tłuszcz 18,63 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13,45 g,
Węglowodany 2,08 g,
w tym cukry 1,63 g,
Białko 15,29 g,
Sól 3,95 g.
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w zacienionym miejscu w temperaturze 2°C-8°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 5 dni.