Pulpety z karpia BIO w sosie pomidorowym to błyskawiczny sposób na smaczny i sycący rodzinny obiad.
Delikatne rybne pulpety są bardzo pożywne, więc można podawać je solo. Jeśli dopadł cię większy głód, zachęcamy do stworzenia własnej kompozycji – pulpety z karpia BIO pysznie łączą się z ziemniakami, ryżem i rozmaitymi kaszami. Za sprawą wyrazistego sosu z pomidorów gotowe danie będzie smakować wyjątkowo niezależnie od kompozycji. Do tego na długo pozostanie w pamięci, przywołując najlepsze wspomnienia domowych obiadów dzieciństwa. W naszym domu pulpety z karpia BIO w sosie pomidorowym goszczą zazwyczaj wtedy, gdy przy stole spotykają się różne pokolenia. Każdy jest zachwycony!
Karp BIO, który stanowi bazę do pulpetów z karpia, dorastał w naturalnych warunkach i sprzyjającym mu ekosystemie ekologicznego gospodarstwa Zawólcze.