Pierogi z wołowiną, Kowal, , 500 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Pierogi z wołowiną wytwarzane są ręcznie z surowców pozyskiwanych od okolicznych dostawców z powiatu zgierskiego. Nasze ręcznie lepione pierogi wyróżnia sprężyste ciasto i pyszny wołowo-warzywny farsz. Do ich produkcji nie wykorzystujemy żadnych konserwantów prócz soli.
Pierogi posiadają Znak Jakość Tradycja . Nagroda w kategorii Skarby Natury na targach Regionalia 2017.
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej. Gotowy do spożycia.
400g = ok. 9-10 szt. pierogów.
Pierogi z wołowiną wytwarzane są ręcznie z surowców pozyskiwanych od okolicznych dostawców z powiatu zgierskiego. Nasze ręcznie lepione pierogi wyróżnia sprężyste ciasto i pyszny wołowo-warzywny farsz. Do ich produkcji nie wykorzystujemy żadnych konserwantów prócz soli.
Pierogi posiadają Znak Jakość Tradycja . Nagroda w kategorii Skarby Natury na targach Regionalia 2017.
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej. Gotowy do spożycia.
400g = ok. 9-10 szt. pierogów.
Wartość energetyczna w 100g produktu:
861 kJ/205 kcal,
Tłuszcze 9,9g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,53g,
Węglowodany 17g,
w tym cukry 0,07g,
Białko 15,3g ,
Sól 0,67g.