Pierogi Wigilijne to danie, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole w wielu rodzinach, choć na co dzień smakują równie dobrze :) Jak zawsze sprężyste ciasto wypełnione farszem z kiszonej domowym sposobem kapusty i pełnych aromatu podgrzybków brunatnych o nietypowej fakturze. Surowce pochodzą z naszego powiatu lub powiatów sąsiednich.Pierogi posiadają Znak Jakość Tradycja. Nagroda w kategorii Skarby Natury na targach Regionalia 2017. Pierogi są już ugotowane i wystarczy je tylko wrzucić na wrzątek do wypłynięcia lub odgrzać na patelni. Można podawać z dodatkiem smażonej cebulki. Życzymy smacznego!
400g = ok. 9-10 szt. pierogów.
Pierogi Wigilijne to danie, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole w wielu rodzinach, choć na co dzień smakują równie dobrze :) Jak zawsze sprężyste ciasto wypełnione farszem z kiszonej domowym sposobem kapusty i pełnych aromatu podgrzybków brunatnych o nietypowej fakturze. Surowce pochodzą z naszego powiatu lub powiatów sąsiednich.Pierogi posiadają Znak Jakość Tradycja. Nagroda w kategorii Skarby Natury na targach Regionalia 2017. Pierogi są już ugotowane i wystarczy je tylko wrzucić na wrzątek do wypłynięcia lub odgrzać na patelni. Można podawać z dodatkiem smażonej cebulki. Życzymy smacznego!
400g = ok. 9-10 szt. pierogów.