Idealna do panierowania mięs / ryb / warzyw. Przy smażeniu uzyskuje piękny złoto / brązowy kolor i jest chrupiąca. Znajdzie zastosowanie w kuchni KETO / LOW CARBNiskowęglowodanowa alternatywa dla klasycznej bułki tartej. Przygotowana z pieczywa z mąki migdałowej i błonnika ziemniaczanego idealnie zastąpi klasyczną bułkę tartą. Super do wykorzystania w diecie ketogenicznej i low carb. Tylko 8g węglowodanów w 100g!
Idealna do panierowania mięs / ryb / warzyw. Przy smażeniu uzyskuje piękny złoto / brązowy kolor i jest chrupiąca. Znajdzie zastosowanie w kuchni KETO / LOW CARBNiskowęglowodanowa alternatywa dla klasycznej bułki tartej. Przygotowana z pieczywa z mąki migdałowej i błonnika ziemniaczanego idealnie zastąpi klasyczną bułkę tartą. Super do wykorzystania w diecie ketogenicznej i low carb. Tylko 8g węglowodanów w 100g!
Wartości odżywce:
Wartość Energetyczna 365 kcal,
Tłuszcz 13 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6,
Węglowodany 8 g,
w tym cukry 1,9,
Błonnik 16 g,
Białko 37 g,
Sól 0,5 g.