Naleśniki z serem 2 szt., Kowal, , 250 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Domowe naleśniki z pełnotłustym serem twarogowym są pysznym i treściwym daniem a dodatek szczypty cynamonu, przenosi je do innego wymiaru smaku. Przyrumienione na złoty kolor na maśle zyskują niebywały aromat i wspaniały wygląd. Uwielbiam je podawać w asyście świeżych owoców z dodatkiem kleksa śmietany lub jogurtu. Sprawdzona przez babcię Weronikę receptura sprawia, że zajadają się nimi dzieci i dorośli. Wszystkie produkty wykorzystywane do wyrobu tradycyjnych, domowych naleśników z serem pochodzą z naszego powiatu a mąka i pełnotłusty twaróg użyte do ich wytworzenia posiadają znak Jakość Tradycja. Smacznego :)
1 op. 250g = 2 naleśnik
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej. Gotowy do spożycia.
Domowe naleśniki z pełnotłustym serem twarogowym są pysznym i treściwym daniem a dodatek szczypty cynamonu, przenosi je do innego wymiaru smaku. Przyrumienione na złoty kolor na maśle zyskują niebywały aromat i wspaniały wygląd. Uwielbiam je podawać w asyście świeżych owoców z dodatkiem kleksa śmietany lub jogurtu. Sprawdzona przez babcię Weronikę receptura sprawia, że zajadają się nimi dzieci i dorośli. Wszystkie produkty wykorzystywane do wyrobu tradycyjnych, domowych naleśników z serem pochodzą z naszego powiatu a mąka i pełnotłusty twaróg użyte do ich wytworzenia posiadają znak Jakość Tradycja. Smacznego :)
1 op. 250g = 2 naleśnik
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej. Gotowy do spożycia.
Wartość energetyczna w 100g produktu: 996 kJ/238 kcal,
Tłuszcze 11g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,4g,
Węglowodany 29g,
w tym cukry 0,07g,
Białko 8g,
Sól 0,67g.
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. 0-4 st. Celsjusza w oryginalnym opakowaniu, pojemniku szklanym lub plastikowym wielokrotnego użycia pod przykryciem, aby nie wysychały.