Pasztet z kurczaka z palonym masłem to wyjątkowy produkt z serca Beskidu Niskiego. Przygotowany z mięsa kurcząt z ekologicznych gospodarstw, karmionych naturalnymi paszami bez antybiotyków, zachwyca swoją kremową konsystencją i intensywnym, maślanym aromatem. Dodatek palonego masła sprawia, że smak jest głęboki i niepowtarzalny. To tradycyjny, rzemieślniczy wyrób, który łączy w sobie zdrową żywność od rolnika i najwyższą jakość składników. Świetnie sprawdzi się jako smarowidło do świeżego pieczywa, lekka przekąska lub elegancka przystawka.
Pasztet z kurczaka z palonym masłem to wyjątkowy produkt z serca Beskidu Niskiego. Przygotowany z mięsa kurcząt z ekologicznych gospodarstw, karmionych naturalnymi paszami bez antybiotyków, zachwyca swoją kremową konsystencją i intensywnym, maślanym aromatem. Dodatek palonego masła sprawia, że smak jest głęboki i niepowtarzalny. To tradycyjny, rzemieślniczy wyrób, który łączy w sobie zdrową żywność od rolnika i najwyższą jakość składników. Świetnie sprawdzi się jako smarowidło do świeżego pieczywa, lekka przekąska lub elegancka przystawka.
Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna: 268 kcal,
Tłuszcz: 17,32 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g,
Węglowodany: 1,96 g,
w tym cukry: 0,84 g,
Białko: 26,05 g,
Sól: 1,44 g.
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.