Orzeźwiająca kombucha Kiszonych Specjałów z mango.
Poczuj słodko-kwaśną nutę tropików z rześkim powiewem morza. Poczuj summer vibe.
Kombucha to fermentowany napój orzeźwiający, który nie jest wypchany szklankami cukru, a wręcz przeciwnie - jest niskokaloryczna i zawiera niewiele cukru, który jest stale redukowany naturalnie w trakcie fermentacji.
Kombucha powstaje w wyniku fermentacji zielonej herbaty sencha z wykorzystaniem żywych kultur bakterii i drożdży (SCOBY). W butelce pływa coś mętnego? To naturalny grzybek SCOBY. Po otwarciu może się pienić. Jest naturalnie gazowana.
Orzeźwiająca kombucha Kiszonych Specjałów z mango.
Poczuj słodko-kwaśną nutę tropików z rześkim powiewem morza. Poczuj summer vibe.
Kombucha to fermentowany napój orzeźwiający, który nie jest wypchany szklankami cukru, a wręcz przeciwnie - jest niskokaloryczna i zawiera niewiele cukru, który jest stale redukowany naturalnie w trakcie fermentacji.
Kombucha powstaje w wyniku fermentacji zielonej herbaty sencha z wykorzystaniem żywych kultur bakterii i drożdży (SCOBY). W butelce pływa coś mętnego? To naturalny grzybek SCOBY. Po otwarciu może się pienić. Jest naturalnie gazowana.
Wartości odżywcze w 100 ml:
Wartość energetyczna: 92kJ / 22 kcal,
Tłuszcz: <0,1 g,
Węglowodany: 4,8 g,
(w tym cukry) 4,8 g,
Białko: 0,1 g,
Sól: 0 g.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Składniki i alergeny
Skład:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w lodówce przed i po otwarciu.
Temperatura przechowywania 0-12°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.