Knedle ze śliwkami, Kowal, , 500 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Knedle ze śliwkami kuszą nie tylko soczystymi i słodkimi owocami od Pani Grażyny, ale również rozpływającym się w ustach, przepysznym ciastem. Wystarczy wrzucić je do wrzątku i poczekać aż wypłyną, aby posiłek był gotowy. Dla podkreślenia walorów smakowych naszych knedli proponujemy dodać odrobinę śmietany lub jogurtu. Knedle ze śliwkami są przygotowane wg tajnego przepisu Babci Danusi :) . Wszystkie produkty wykorzystywane do wyrobu tradycyjnych, domowych knedli pochodzą z naszego powiatu.
Uwaga! Ciasto knedli może twardnieć i pękać pod wpływem soku z owoców dlatego należy je jak najszyciej spożywać.
500 g = ok.7-8 szt. knedli.
Smacznego :)
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW , po obróbce termicznej . Gotowy do spożycia
Knedle ze śliwkami kuszą nie tylko soczystymi i słodkimi owocami od Pani Grażyny, ale również rozpływającym się w ustach, przepysznym ciastem. Wystarczy wrzucić je do wrzątku i poczekać aż wypłyną, aby posiłek był gotowy. Dla podkreślenia walorów smakowych naszych knedli proponujemy dodać odrobinę śmietany lub jogurtu. Knedle ze śliwkami są przygotowane wg tajnego przepisu Babci Danusi :) . Wszystkie produkty wykorzystywane do wyrobu tradycyjnych, domowych knedli pochodzą z naszego powiatu.
Uwaga! Ciasto knedli może twardnieć i pękać pod wpływem soku z owoców dlatego należy je jak najszyciej spożywać.
500 g = ok.7-8 szt. knedli.
Smacznego :)
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW , po obróbce termicznej . Gotowy do spożycia
Wartość energetyczna w 100g produktu:
237 kcal/993 kJ,
Białko 11g,
Węglowodany 28g,
w tym cukry 0,001g,
Tłuszcz 8g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3g,
Sól 0,001g,
Błonnik 0g.
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. 0-4 st. C.
Najlepiej pod przykryciem w szklanym lub plastikowym pojemniku wielokrotnego użycia.