Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z sarny 86 g, mięso z dzika 37 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,35 kg +/- 20% wagi.
Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z sarny 86 g, mięso z dzika 37 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,35 kg +/- 20% wagi.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 970kJ/232 kcal,
Tuszcz: 11,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g, Węglowodany: 0,9,
w tym cukry: 0,2 g,
Białko: 26,6 g,
Sól: 2,89 g.