Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z jelenia 104 g,
mięso z dzika 19 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,43 kg +/- 20% wagi.
Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z jelenia 104 g,
mięso z dzika 19 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,43 kg +/- 20% wagi.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 836kJ/200 kcal,
Tłuszcz: 9,2 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g,
Węglowodany: 0,7 g,
w tym cukry: 0,1 g,
Białko: 25,6 g,
Sól: 2,48 g.