Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z dzika 82,9 g, mięso z jelenia 35,5 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,43 kg +/- 20% wagi.
Wędlina wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, podsuszana. 100 g produktu gotowego wyprodukowano z: mięso z dzika 82,9 g, mięso z jelenia 35,5 g. Wyprodukowano w Polsce.
Opakowanie próżniowe zawiera 0,43 kg +/- 20% wagi.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 983kJ/235 kcal,
Tłuszcz: 12,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g,
Węglowodany: 0,8 g,
w tym cukry: 0,2 g,
Białko: 24,0 g,
Sól: 2,30 g.