Domowe cepeliny z twarogiem i szpinakiem, Kowal, , 500 g | Lokalny Rolnik
Opis produktu
Domowe cepeliny z twarogiem i szpinakiem to pyszne i treściwe kluski w których wnętrzu kryje się pełnotłusty twaróg z aromatycznym podsmażonym na maśle szpinakiem i czosnkiem. Znakomicie smakują solo lub okraszone przyrumienioną na złoty kolor cebulką. Uwielbiam je podawać z dodatkiem doprawionego czerwonego barszczu, wówczas cepeliny z twarogiem i szpinakiem są idealnym dopełnieniem wyśmienitego dania. Sprawdzona przez babcię Weronikę receptura sprawia, że zajadają się nimi dzieci i dorośli. Smacznego :)
Twaróg z którego wytwarzamy nasze cepeliny posiada znak Jakość Tradycja.
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej.Gotowy do spożycia.
1 op. 500g = 4 cepeliny.
Domowe cepeliny z twarogiem i szpinakiem to pyszne i treściwe kluski w których wnętrzu kryje się pełnotłusty twaróg z aromatycznym podsmażonym na maśle szpinakiem i czosnkiem. Znakomicie smakują solo lub okraszone przyrumienioną na złoty kolor cebulką. Uwielbiam je podawać z dodatkiem doprawionego czerwonego barszczu, wówczas cepeliny z twarogiem i szpinakiem są idealnym dopełnieniem wyśmienitego dania. Sprawdzona przez babcię Weronikę receptura sprawia, że zajadają się nimi dzieci i dorośli. Smacznego :)
Twaróg z którego wytwarzamy nasze cepeliny posiada znak Jakość Tradycja.
PRODUKT BEZ KONSERWANTÓW, po obróbce termicznej.Gotowy do spożycia.
1 op. 500g = 4 cepeliny.
Wartość energetyczna w 100g produktu:
861 kJ/205 kcal,
Tłuszcze 9,9g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,53g,
Węglowodany 17g,
w tym cukry 0,07g,
Białko 15,3g,
Sól 0,67g .
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. 0-4 st. C. w oryginalnym opakowaniu, pojemniku szklanym lub plastikowym wielokrotnego użycia pod przykryciem aby nie wysychały.