Nasza historia ma swój początek w środku pradawnych puszczy, gdzie wśród drzew i ściółki przechadzają się leśne zwierzęta stanowiące nieodłączną cześć życia naszej firmy która swą działalność na rynku kształtuje już od ponad 10 lat...
Nasze produkty które trafiają na Wasze stoły to efekt długoletniej pracy i doświadczeń w dążeniu do perfekcji w tym w czym jesteśmy najlepsi w dziczyźnie która stanowiła kiedyś obowiązkową pozycje obiadową na stole każdego Polaka, a dziś trochę zapomniana powinna powrócić zwłaszcza w dobie czasów gdy wielu nie patrzy już na jakość, a na ilość co później odbija się na ich zdrowiu...
Wędrówka naszych wyrobów rozpoczyna swą podróż w lesie, gdzie pozyskana zwierzyna zostaje wypatroszona i przetransportowana do naszych punktów skupowych skąd trafia bezpośrednio do naszego zakładu. Tam rozpoczyna się już zupełnie inna historia w której główną rolę gra umiejętność dostosowania idealnych staropolskich sposobów wędzenia połączonych z przyprawami na podstawie przepisów naszych przodków. Zwierzyna która do nas trafia to przede wszystkim surowiec naszych smacznych mięs i wspaniałej gamy wędlin i pasztetów jakie posiadamy w naszym asortymencie a których różnorodność i dokładność sprawia, że jesteśmy jednymi z najlepszych dostawców dziczyzny na rynku polskim.
W naszych wyrobach omijamy szerokim łukiem wszystko co nie jest zgodne z prawami natury a balansuje na krawędzi konserwantu. Posiadamy wszelkie wymagane certyfikaty spełniające wymogi europejskie oraz pozwalające na eksport na rynki unijne dzięki czemu jesteśmy w stałym kontakcie z naszymi kontrahentami z Francji, Anglii, Belgii, Niemiec, Holandii a nawet Argentyny. Nasze przyprawy i dodatki posiadają atesty niezbędne w tworzeniu naszych pysznych wędlin w zgodzie z naturą. Nasz zakładowy system HACCP i warunki sanitarno-weterynaryjne połączone z regularnym nadzorem weterynarza i współpracy z Państwową inspekcją weterynaryjną gwarantują niepowtarzalną jakość naszych wyrobów. W 2014 roku powstał nowy zakład rozbioru, skórowania, konfekcjonowania i mrożenia mięs dziczyzny ,zaś w 2015 wybudowano osobny nowoczesny zakład w którym produkujemy nasze wysokogatunkowe wędliny z dziczyzny.Za swoją pracę zostaliśmy już nagrodzeni nagrodą ARiMR w uznaniu za wzorowe inwestycje realizowane z programów pomocowych ARiMR, oraz uzyskaliśmy 3 miejsce na targach mięsnych w jesieni 2016 roku. Ponadto możemy się także poszczycić szeroko pojętą współpracą z licznymi kołami łowieckimi z całej polski oraz OHZ-ami dzięki czemu możemy w pełni zagwarantować, że produkty od nas pochodzące są w 100% pozyskane od myśliwych.Reasumując pragniemy gorąco zachęcić państwa do prawdziwej rewolucji smakowej w waszych domach po skosztowaniu naszych niepowtarzalnych produktów wprost z naszych polskich lasów na wasze stoły oraz polecić naszą stale rozwijającą się firmę w przyszłości.