Kontynuuj zakupy
Twoje zamówienie

Twój koszyk jest pusty

Już możesz składać zamówienia z dostawą 23.07-25.07.2025. Zapraszamy!

ANGUS z Doliny Łeby

Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Burgery formowane (wołowina rasy ANGUS) - 400g
39,99 zł 43,69 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Ossobuco cięte 4 cm (wołowina rasy ANGUS) 1 kg
39,99 zł 43,69 zł
Promocja
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Kości szpikowe łódki 10 cm (wołowina rasy ANGUS) - 1 kg
24,99 zł 26,29 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Zrazowa Górna (wołowina rasy Angus) 1 kg
71,99 zł 78,69 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Polędwica cygańska (wołowina rasy ANGUS) - 1 kg
85,99 zł 95,90 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Wołowina Krzyżowa z rasy ANGUS 1 kg
71,99 zł 78,69 zł
Chwilowo niedostępne
ANGUS z Doliny Łeby
Ogon wołowy (rasa ANGUS) - 1 szt. (ok 1 kg)
49,99 zł 52,49 zł
Promocja
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Udziec Skrzydło Wołowe (rasy ANGUS) 1 kg
71,99 zł 78,69 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Ozór wołowy (rasy ANGUS) - 1 szt (ok. 1,3 kg)
71,99 zł 78,69 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Kulka pieczeniowa (wołowina rasy ANGUS) 1 kg
71,99 zł 78,69 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Zrazowa dolna (wołowina rasy ANGUS) - 1kg
71,99 zł 78,69 zł
Chwilowo niedostępne
ANGUS z Doliny Łeby
Szponder wołowy z żebrem (rasa ANGUS) 1 kg
55,99 zł 60,99 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Rozbratel wołowy bez kości (rasy ANGUS) 1 kg
78,90 zł 87,49 zł
Promocja
ANGUS z Doliny Łeby
Ligawa wołowa (rasy ANGUS) - 1 kg
85,99 zł 95,90 zł

„Angus z Doliny Łeby” to wyjątkowa, ekologiczna hodowla ekstensywna prowadzona na ponad 450 hektarach półnaturalnych, wilgotnych łąk położonych nad rzeką Łebą, w sercu obszaru Natura 2000.

Dzięki wdrażanym ekoschematom, zwiększonemu dobrostanowi zwierząt oraz karmieniu naturalną trawą i sianem z własnych łąk, nasze bydło ma zapewnione idealne warunki do życia i rozwoju.

Etykiety naszych produktów zawierają szczegółowe informacje identyfikujące stado, miejsce rozbioru oraz rodzaj mięsa – zgodnie ze standardami programu QMP (Quality Meat Program), do którego należymy.

Rozbiór półtusz odbywa się w niewielkiej, wyspecjalizowanej rzeźni prowadzonej przez ekspertów w dziedzinie mięsa. To właśnie oni pozyskują dla nas starannie wyselekcjonowane elementy, które doskonale nadają się do najbardziej wyrafinowanych kompozycji kulinarnych.