Google+
Sofko Jakub Nowotny - Śledź atlantycki w zalewie solankowej (mięso, wędliny i ryby - ryby świeże)
Opis

Śledź Atlantycki filet bez skóry

skład: filet śledziowy bez skóry, woda, sól, ocet.

Śledzie przygotowywane w sposób tradycyjny (świeżutkie śledzie w zalewie solankowej), sprzedawany w ilości 1 kg pojemniku.

Bez dodatków, substancji wzmacniających smak, glutaminianu, konserwantów itp.

Poławiany w północno-wschodnim Atlantyku (FAO 27)

Śledź to samo zdrowie, jest bogatym źródłem pełnowartościowego i dobrze przyswajalnego białka, zawiera tłuszcze - kwasy omega-3. Śledzie są również bogatym źródłem wielu witamin, w 100 g śledzia witaminy D jest osiem razy więcej niż w szklance mleka.

Opinie (28)
Dostawca
INNE W TEJ KATEGORII