Restauracja WinoNaWidelcu powstała z miłości do wina i kuchni. W poszukiwaniu dobrych win z podróży przywoziliśmy także niepowtarzalne doznania kulinarne. W domowym zaciszu w gronie przyjaciół próbowaliśmy zabawy w szefów kuchni, udoskonalania zdobytych przepisów, testowania zarówno odważnych, wyrazistych smaków, jak i delikatnych kompozycji. Wieloletnia praktyka w łączeniu ekskluzywnych win z niecodziennymi potrawami, utwierdziła nas w przekonaniu, że wszystkie te sekrety należy czym prędzej ujawnić. Stąd pomysł na otwarcie restauracji w winiarni. Największą satysfakcją jest zadowolenie naszych Gości, zdobycie Ich zaufania i możliwości goszczenia w naszym lokalu, miłe słowa i wsparcie. Nie można nie wspomnieć o zespole który tworzy wspaniałe dania i całkowicie utożsamia się z firmą. W obecnym czasie działalność restauracyjna została mocno ograniczona dlatego postanowiliśmy wyjść na zewnątrz z naszymi produktami. Nasi doświadczeni kucharze przygotowali pełną gamę produktów “zakręconych w słoiki” którą cały czas sukcesywnie poszerzamy. W naszej ofercie znalazły się dania obiadowe, zupy, dania mięsne, wege oraz zakwasy na bazie kapusty i buraków. Nasze dania są wytwarzane z najlepszych surowców dostarczanych przez sprawdzonych dostawców. Skupiamy się szczególnie na jakości, świeżości i sezonowości używanych produktów. Menu układamy tak by trafić w gusta naszych Gości, zaskoczyć ich konsystencją, strukturą, smakiem. W każde proponowane przez nas dania wkładany pełne zaangażowanie, energię i pasję tworzenia, aby stworzony produkt był pełen wspaniałych doznań kulinarnych jak również zaspokoił najbardziej wymagających smakoszy.