DYMEK jest małą lokalną wędzarnią w której główny nacisk stawiamy na JAKOŚĆ i POWTARZALNOŚĆ Naszych wyrobów.
Nasze szyneczki, polędwiczki, kiełbaski wędzimy naturalnym dymem powstającym w wyniku opalania wędzarni drewnem. Systematycznie powiększamy naszą ofertę w odpowiedzi na Państwa sugestie i zapytania.
Jesteśmy małą wędzarnią więc szybko reagujemy na zapytania rynkowe. Nie zależy nam na produkcji np 5 ton wyrobów w tygodniu, to nie nasze założenie. Od tego typu produkcji są potężne firmy, korporacje. My małymi kroczkami idziemy do przodu i tak zostanie. Nie idziemy "na ilość" kosztem jakości.
Największym dowodem na to, że to co robimy dobrze jest duża rzesza naszych stałych zadowolonych Klientów z czego się bardzo cieszymy i jesteśmy zmotywowani do dalszej ciężkiej jakby nie było pracy.
W naszej ofercie znajdą Państwo: (sukcesywnie będziemy dodawać produkty na platformę)
- wędlinki (szyneczki, polędwiczki, baleronik, schabik, boczuś)
- kiełbaski jeden raz wędzone jak również kilka razy i podsuszane
- rybki wędzone (makrela, pstrąg, halibut, łosoś na ciepło i na zimno)
- śledziki marynowane w różnych wariantach
- drób wędzony (piersi z kurczaka, pałeczki, skrzydełka, ćwiartki) i pierś z indyczka
- serki wędzone typu włoskiego w różnych wariantach przypraw
- pyszne puszeczki z Goloneczką i Boczusiem
- pyszne słoiczki z mięsiwem i tyrolską
- bigosik w słoiku
I wiele innych produktów, które są w stałej ofercie, pojawiają się również produkty sezonowe, niebawem pierwszy taki będzie w ofercie :-)
Zapraszam do zaglądania do nas na nasz profil na FB i dokonywania zakupów na platformie lokalnyrolnik.pl