Sery Podhalańskie Rzepka
Sery Podhalańskie Rzepka to rodzinna firma mająca swoją siedzibę w niewielkiej miejscowości Leśnica – Sądel, położonej na Podhalu blisko Tatrzańskiego Parku Narodowego. Od lat zachwyca swoich konsumentów smakiem oryginalnych serów wyrabianych w tradycyjny sposób w nowoczesnym zakładzie, spełniającym wszystkie przepisy prawa żywnościowego.
Do tworzenia swoich produktów wykorzystuje udoskonaloną przez lata recepturę. Sery wyrabiane są z najwyższej jakości mleka krowiego, koziego oraz owczego, naturalnej podpuszczki, jak również z różnego rodzaju kompozycji ziół i przypraw. Idąc z duchem czasu, połączyliśmy tradycyjne receptury z surowymi wymogami Unii Europejskiej dotyczącymi produkcji żywności.
Wyrabiane przez nas produkty posiadają Certyfikat Programu „Wyroby Naturalne Polska”. Potwierdza on najwyższą jakość produkowanych przez nas serów, jak i przestrzeganie przez nas wszystkich obowiązujących zasad produkcyjnych oraz przepisów prawa żywnościowego.
Nasze wyroby mleczne zdobywają coraz większą rzeszę fanów a ich grono szybko się powiększa. W najesz ej ofercie znajdują się: krążki ziołowe, bundz naturalny, wędzony oraz ziołowy, a także gałka biała i wędzona. Jeśli chcecie Państwo delektować się naszymi serami zachęcamy do kupna.