Ewa Ceborska

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji dietetyka. Od 9 lat zajmuje się pacjentami, którzy chcieliby powrócić do wymarzonej masy ciała, kobietami w ciąży, a także osobami z cukrzycą, wysokim cholesterolem i innymi schorzeniami. Stara się uwzględnić każdą indywidualną prośbę w doborze planów dietetycznych. Specjalistka od tzw. trudnych zadań. Pomaga pacjentom chorym na nowotwory podczas chemio- i radioterapii. Autorka opracowań Żywienie w szpiczaku mnogim oraz Medycyna XXI wieku – żywienie w chorobach nowotworowych. Układa diety dla par, które starają się o dziecko. Dzięki temu przyszło już na świat kilkoro dzieci. Współpracuje także z firmami spożywczymi, farmaceutycznymi, generycznymi, a także z organizacjami pozarządowymi. Autorka wielu opracowań do prasy, a także częsty gość w różnych stacjach telewizyjnych i radiowych. Koordynatorka warszawskiej grupy zakupowej Poradnia dietetyczna food&diet i Harmony Refleksologia w ramach platformy zakupowej LokalnyRolnik.pl.

Podziel się
  •  
  •  
  •  
  •  
  •